No dubtis contactar amb un referent del prefabricat de formigó
Clients: 972 843 512 - Proveïdors: 972 843 467 | info@prefabricatsplanas.com

CAP Gornal

UBICACIÓ

L’Hospitalet de Llobregat

SUPERFÍCIE

900 m2

ANY

2016

DESCRIPCIÓ

La llum natural havia de tenir un paper fonamental en aquesta obra. El projecte del Centre d'Atenció Primària al barri del Gornal, a l'Hospitalet, requeria que les consultes tinguessin una bona lluminositat. Per fer-ho, es van instal·lar panells foradats per deixar espai a la llum, tal com es pot apreciar a les imatges de la part inferior del text. A més a més d'aquesta particularitat, bàsica en el projecte, no es pretenia que la coberta fos de dos panells junts. Es van fabricar panells amb retorn per l'estructura de la coberta i així evitar col·locar dues peces.

PROJECTES RELACIONATS

Aquest lloc web fa servir cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús, descrit en la nostra Política de Cookies. Més informació

Aquest lloc web fa servir cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús, descrit en la nostra Política de Cookies.

Close