Beneficis de les naus prefabricades

Els diversos tipus de naus industrials prefabricades i la seva sofisticació al llarg dels anys, han despertat l’interès de nombroses empreses. Aquesta modalitat a l’hora d’edificar els ha suposat una reducció de costos significatius.

No obstant això, tenint en compte que hi ha més d’una opció per a la instal·lació de naus prefabricades, convé posar-se al corrent sobre els diferents models ja que això aportarà més estabilitat de cara a la seguretat, resistència i adaptabilitat.

No saps quin és el tipus de nau prefabricada ideal per a la teva construcció? Hem analitzat dos de les alternatives més competents per a oferir una guia referent a aquest tema. Et comptem pros i contres de cada opció perquè triïs el millor.

Naus prefabricades de formigó

A primera instància, són materials que ressalten per ser molt més resistents i amb una durabilitat superior. Fins i tot superen en aquest aspecte a altres tipus de naus prefabricades.

Hi ha un altre gran avantatge de cara a l’ús de naus de formigó i és que redueix el temps de desenvolupament de les construccions. Això és possible pel fet que el procés de muntatge és molt de menor.

Aquest tipus de peces de construcció són molt pràctiques, resultant així en menys hores de treball tant de fabricació com en la instal·lació. Per a reduir costos i optimitzar el temps res millor que valorar aquest tipus de materials.

En relació a l’estalvi, aquest material aporta més d’un avantatge. Per exemple, les naus prefabricades de formigó són incombustibles, per la qual cosa després de la seva construcció no requereixen de tractaments afegits respecte a aquest tema.

Per tant, compleixen bé amb els propòsits de les normatives antiincendis, aconseguint la reducció de costos en la fabricació. Al seu torn, és un material que no genera massa residus, per la qual cosa condueix a l’estalvi en aquest àmbit.

T’ha semblat interessant? A Prefabricats Planas som experts en tot el que té a veure amb l’edificació i construcció amb formigó prefabricat. Tens un projecte en ment? Necesites un pressupost? Posa’t en contacte amb nosaltres des d’aquí o trucant al +34 972 84 35 12 34 /  972 84 35 12