Per què utilitzar prefabricats de formigó en les teves construccions?

L’ús de formigó prefabricat ha anat creixent significativament en els últims anys sent cada vegada més comú apreciar construccions amb panells i pilars prefabricats.

Avantatges d’utilitzar formigó prefabricat

1. Pot reduir el cost del projecte

Un dels avantatges d’aquest material és que redueix el cost general del projecte. En les obres és bastant comuna que sorgeixin costos indirectes, els quals poden alterar al pressupost inicial.

El formigó és capaç de reduir els imprevistos en els processos de construcció, per la qual cosa el pressupost acaba sent moltíssim més precís. La qual cosa augmenta la seguretat financera respecte a la gestió de l’obra.

Tens un projecte en ment?

Demana’ns un pressupost


2. Disminueix el temps de finalització de les construccions

Si desitges acabar la teva obra fent un millor ús del temps, és important que abans de començar tinguis en compte l’ús de materials com el formigó prefabricat per la seva practicitat.

Un dels punts forts d’aquesta mena de formigó és que el podem trobar en peces grans que permeten avançar amb les estructures a una velocitat superior en comparació amb altres materials.

A més, l’estructura de l’obra pot ser gestionada de manera simultània a l’execució de les fonamentacions. I això, entre molts altres aspectes, permet acabar l’obra en menys temps.


3. És un tipus de construcció que genera menys residus

Un altre de les despeses habituals que cal assumir en una construcció és l’eliminació de residus. Si desitges reduir en aquesta despesa els materials prefabricats et beneficiaran, aconseguint que compleixis amb el teu pressupost.

A més que el formigó prefabricat aconsegueix que l’obra disminueixi els seus residus, també és un material més sostenible. Ja que, els residus que comunament apreciem en les construccions solen perjudicar l’ecosistema.


4. Diversitat de dissenys de prefabricats de formigó

Un dels nostres forts és oferir els dissenys més innovadors del mercat en construccions tan diferents com naus industrials, centres comercials o polígons.

A diferència d’altres materials una miqueta més sobris i comuns, el formigó permet aconseguir nous i millorat.


5. Facilitat d’instal·lació garantida

De manera directa aquest benefici també ajuda a agilitar el temps de realització de cada obra. I és que és evident que instal·lar un element prefabricat de formigó és més fàcil que crear des de zero bases estructurals amb ciment o amb materials similars.

Amb un equip amb l’experiència suficient en la instal·lació d’aquesta mena de material, l’obra començarà a prendre la forma esperada de manera molt ràpida.


6. És un material de qualitat destacada

Finalment, la producció controlada del formigó ens demostra que aquest material passa per un control tècnic estandarditzat bastant rigorós.

Gràcies a això, el formigó no sols és resistent, sinó que és un material molt estable i segur, per la qual cosa s’ha convertit en un grandiós aliat en les construccions.