Sostenibilitat en el món dels prefabricats?

La construcció industrialitzada és una tendència creixent en el món de l’arquitectura i la construcció, una metodologia que no només millora l’eficiència i la qualitat, sinó que també té un impacte significatiu en la sostenibilitat. Un valor afegit que cada vegada més i millor s’està implementant en totes les companyies i sectors.

Com es pot tractar la sostenibilitat en la construcció industrialitzada?

 1. Disseny Eficient d’Energia
  Maximitza la llum natural amb un disseny que aprofiti al màxim la llum solar i considera sistemes d’il·luminació LED eficients en termes energètics.
 2. Materials Sostenibles
  Escull materials de construcció amb certificacions que garanteixin la seva sostenibilitat i aquells que puguin ser reciclats o reciclables en la construcció
 3. Eficiència Energètica
  Implementa sistemes d’alta eficiència per reduir el consum d’energia i els costos operatius.
 4. Gestió de Residus
  Estableix un pla que inclogui la reutilització i el reciclatge de materials de construcció. Reduir la quantitat de residus enviats a abocadors és fonamental.
 5. Energies Renovables
  En els nostres projectes es poden considerar la incorporació de fonts d’energia renovable per alimentar part de les operacions de la nau industrial.
 6. Certificacions de Sostenibilitat
  Busca certificacions reconegudes com LEED o BREEAM per demostrar el nostre compromís amb pràctiques sostenibles. També existeix el certificat Cradle to Cradle amb el qual es busca dissenyar productes i processos que no generin residus ni contaminació, sinó que es reciclin. A Prefabricats Planas comptem amb aquest certificat.
 7. Monitoratge i Optimització
  Implementa sistemes de monitoratge per rastrejar el rendiment energètic i l’eficiència de la nau industrial. Això permetrà ajustos i millores contínues.

  Integrar la sostenibilitat en la construcció de naus industrials és essencial per a un futur més verd i responsable. A Prefabricats Planas, estem compromesos amb l’excel·lència sostenible i busquem sempre més i millors maneres d’evolucionar en aquesta direcció.