Un projecte en curs a França

Una de les nostres àrees d’actuació és França, on treballem en la construcció de grans naus per a clients que necessiten plataformes logístiques o naus industrialitzades. Avui us volem mostrar un dels nostres projectes en curs: Lidl, ubicat a la zona de Les Arcs.

Aquest projecte consisteix en una nau logística amb grans finestres, 11 cèl·lules, 3 locals i 3 oficines, amb una superfície total de 55.000 m². El tipus de tancament utilitzat és un panell horitzontal rentat amb matriu. Un dels trets més especials de la nau és la varietat d’acabats i colors de la façana, que va des del negre fins al gris clar. La matriu està pintada de color negre, mentre que els panells són rentats en diferents tons de gris i negre, així com blancs i ocres pintats.

Aquest edifici compta amb una coberta tipus deck amb pannes i jàsseres de diferents mides: I90, I120, I130, I140, i T75P. A més, la nau està dissenyada per complir amb els estàndards de sostenibilitat, incloent-hi una central fotovoltaica per a la producció d’energia verda12.


Aquest projecte no només destaca per la seva grandària i funcionalitat, sinó també per la seva integració amb l’entorn i el seu compromís amb el desenvolupament sostenible. La nova plataforma logística de Lidl a Les Arcs és un exemple de com es poden combinar eficiència operativa i respecte pel medi ambient.