Cap Gornal

La llum natural havia de tenir un paper fonamental en aquesta obra. El projecte del Centre d’Atenció Primària en el barri del Gornal, a Hospitalet, requeria que les consultes tinguessin una bona lluminositat. Per a això, es van instal·lar panells foradats per a deixar espai a la llum, tal com es pot apreciar en les imatges de la part inferior del text.

Hospitalet de Llobregat – Barcelona
2016
900 m²

Es van fabricar panells amb retorn per l’estructura de la coberta i així evitar col·locar dues peces.

Projectes relacionats

Achat solutions

CEIP Pericot

Hamelin LAIE International School

Audiència Provincial de Girona

Institut Esteve Albert

Residència d’estudiants universitaris campus diagonal Besòs UPC

Comissaria de Salt

Gasolinera a Empúries

Tanatori de Cassà

Le Mustang bureaux. Commerces. Laboratoires.