Des de 1939 construint projectes d’èxitDes de 1939 construint projectes d’èxitDes de 1939 construint projectes d’èxit


Inici 1939

El Sr. Mateu Planas, pare de l’actual Conseller Delegat, el Sr. Francesc Planas, va ser el fundador de l’empresa de prefabricats de formigó. Va començar dedicant-se a la fabricació de petits elements de pedra artificial, biguetes i tubs.

1981, som Prefabricats Planas

Durant dècades, les premisses són i han estat el treball ben fet i el servei al client. L’empresa té un creixement continu i el 1981 adopta el seu nom actual. Des de llavors continua el seu procés d’expansió en el sector del prefabricat de formigó.

Reconeixement i consolidació

Dels 300 m² que ocupaven les instal·lacions de l’empresa en el primer local, les infraestructures productives ocupen actualment gairebé 100.000 m², més de 15.000 dels quals són coberts. D’aquesta superfície, una part molt important acull el nostre equip humà. El nostre equip, format per professionals de primera línia en tots els departaments (des del departament comercial fins a l’equip de producció, passant pel quadre tècnic, el personal de muntatge o la plantilla d’administració), combina experiència, joventut, eficiència , rigor i dinamisme amb una actitud d’atenció permanent a les necessitats del client. Constitueix, sens dubte, el valor fonamental de Prefabricats Planas.

Creixement

Actualment, Prefabricats Planas és una empresa reconeguda en el món de l’edificació industrial i arquitectònica. Sempre en constant evolució treballem en la innovació, la sostenibilitat dels nostres materials i edificacions, i la millora i la qualitat dels nostres productes i serveis.

Mirem cap al futur


La nostra missió és avançar cap a un futur on la construcció s’adapti al medi ambient, amb materials que deixin la mínima petjada i ajudin a reduir la contaminació i el consum d’energia.

Parlem?

Francesc Planas Casalprim
Conseller Delegat

Francesc Planas Morell
Director Planas Ark

Marisé Planells
Directora General

Jordi Martínez
Director Oficina Técnica

Mercedes Pérez
Directora RRHH

Marçal Sauri
Director Operacions

Judith Riera
Responsable Admin. i Finances

Mari Carmen Espinet
Responsable de Qualitat

Lourdes López
Coordinadora Comercial

Jose Caderot
Tècnic Comercial

Sergi Prieto
Tècnic Comercial

Clément Frances
Tècnic Comercial Planas França

Laura Díaz
Project Manager

Jose Miguel de la Barra
Project Manager

Nico Sintes
Project Manager Planas França

Adrià Bonaventura
Protecció Riscos Laborals